Színház szavak nélkül




Formanek & Ilyés Workshop Team
               presents / bemutatja



Demonstration of Pyshical Theatre Work
/ Demonstráció – fizikai színházi műhely


In this evening you can get an insight into our work on pyshical theatre.

We started this new project in January working with the expressions of the actor's body. We are searching how to speak about feelings without words, how to tell stories and create characters on stage.

The participants could discover their own organic way to reach creative presence and make strong decisions for personal acting. In this 3 months we met our images (like in a mirror); it is sometimes like walking in a deep forest or in a labyrinth looking for the real life of our soul and body - or for our creatures on stage.

To share our internal and nascent space with our audience will be a very exciting travel for You and for us too.

Leaders of the workshop:
Formanek Csaba and Ilyés Lénárd




Ezen az estén bepillantást nyerhettek fizikai színházi munkánkba.

Januárban indítottuk el új workshop-sorozatunkat, melyben a színész testi kifejezéseit kutatjuk. Érzéseket, történeteket és karaktereket kerestünk - szavak nélkül.

A résztvevők felfedezhették sajátos útjaikat a kreatív színészi jelenlét irányába, és a szándék energiáját a személyes alakítás elérése érdekében. Ebben a 3 hónapban saját (tükör)képeinkbe botlottunk – akárcsak egy sűrű erdő mélyén vagy egy labirintusban – keresve testi-lelki életünk igazságait. És eközben élő figurák és viszonyok jöttek létre a színpadon.

Most kinyitjuk és megosztjuk közönségünkkel egy estére ezt a belső, formálódó teret – bizonyos, hogy nagyon izgalmas utazást élhetünk át mindannyian - alkotók és a velük utazók egyaránt.

A workshop vezetői:
Formanek Csaba és Ilyés Lénárd


Bakelit Multi Art Center
2013. március 14. 20:00


Nagyobb térképre váltás
Csatlakozz a Facebook-on is az eseményhez! 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése